AromaTouch® Techniek

Een weldaad voor lichaam en geest

met
Druppeltjes ‘Natuurkracht’

Bij pijnklachten, stress, verminderde weerstand, ontstekingen en vermoeidheid

~ Brengt harmonie op fysieke, geestelijke en emotionele lagen van je zijn ~

 

AromaTouch® Techniek is een methode met 100% pure essentiële oliën. Het is een zachte manier van aanraken,  die Oosterse en Westerse geneeswijzen combineert. De werking van de therapeutische oliën dringen diep het weefsel binnen en geven doelgerichte ondersteuning. De essentie van deze methode ligt in haar eenvoud en de welbehaaglijke ervaring van diepe ontspanning.

Optimaliseert het zelfherstellend vermogen van je lichaam
Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten. Deze staan in verbinding met de ingewanden. Deze methode heeft als doel het sympatische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen geoptimaliseerd.

De AromaTouch® Techniek is een zachte, ritmische aanraking, dus er wordt niet hard gekneed of gemasseerd. De essentiële oliën doen hun werk. Deze zijn van de hoogste en therapeutische kwaliteit en hebben een holistische werking. De ondersteunende en ontspannende werking is werkelijk uniek!

 

De massage bevat vier stappen:

  1. Stressvermindering
  2. Versterken van het immuunsysteem
  3. Ontstekingen in het lichaam verminderen
  4. Verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel.
    Je bereikt op deze manier homeostase. Dit is de staat van het lichaam waarin het de zelf genezende vermogens aanspreekt en zichzelf dus kan helen.

Bij het ontwikkelen van de AromaTouch® is er inspiratie opgedaan in de traditionele, Chinese geneeskunde, die 12 meridianen/energiebanen onderkent in het menselijke lichaam. Alsook in de Osteopathie, die zich richt op het stimuleren/genezen van organen door de contactpunten op de huid te masseren.

 

Ook geschikt voor pijnbestrijding
De massage is zeer ontspannend en daardoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kankerpatiënten. Immers de oliën zijn speciaal geselecteerd voor hun ontspannende en kalmerende werking

 

Duur en kosten
Een AromaTouch® behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten en kost  € 45,00.

 

Gegeven door Linda Beekelaar – AromaTouch® Techniek gecertificeerd en doTerra Wellness Advocate.

 

Stuur een mail voor meer info en/of een afspraak

 

doTERRA betekent ‘geschenk van Moeder Aarde’