Aanbod Linda

 • Relaxatie & Hart-Meditatie lessen  ‘Thuiskomen IN JeZelf’
  Van doen naar zijn. Stap uit de doe-modus en wees zacht voor jezelf. Een ontspanningsles om je te her-Bronnen in jouw innerlijke rust en kracht.
  1 x per 14 dagen op woensdag- en donderdagavond een rustpunt voor jou! Lees meer…
  …..
 • Leren mediteren – Zet je innerlijke Licht aan
  In een aantal lessen leer je hoe je je brein en lichaam kan ontspannen en meer de innerlijke rust ontdekt.
  Je leert je hersenfrequentie naar Alpha en Thèta frequentie te brengen. Dit is het frequentieniveau waar trauma’s liggen opgeslagen en ook geheeld kunnen worden. Wanneer jij in Thèta staat bent, ben je in de frequentie van je hart.
  Je leert terug contact te maken met je innerlijke wereld en je aandacht voortdurend wordt afgeleid naar de wereld buiten jezelf. Je gaat leren en ervaren dat je een waarnemer bent.
  Je leert ook hoe je oude programma’s, belemmerende overtuigingen, lastige situaties en emoties los kan laten en vervangen door nieuwe creaties vanuit je eigen liefdevolle hartskracht. Je leert je eigen leven te sturen. Hierdoor komt je leven meer in de flow en trek je meer positieve situaties aan. Ter ondersteuning voor thuis ontvang je een aantal digitale geleide meditaties voor zelfbekrachtiging.
 • Meditatie avonden ‘Thuiskomen IN JeZelf’ – terug naar je innerlijke wijsheid en kracht
  Een toegankelijke manier om innerlijke rust te creëren en contact te maken met je innerlijke wijsheid en kracht.
  Via je hart verbinding voelen met het Heelheidsveld, Bronwereld waar wij vandaan komen en altijd mee verbonden zijn.
  In diepe ontspanning kijk je vanuit je hart wat er speelt in je leven, waar jij disbalans ervaart en waar je verandering/heling wilt.  Door dit in groepsverband te doen gaat het meestal gemakkelijker, omdat we elkaar dragen in de groepsenergie.
 • Workshop ‘Zet je innerlijke Licht aan’
  We zijn vergeten dat we scheppende wezens zijn van liefde en kracht. In deze workshop leer je je te verbinden met je eigen innerlijke krachtwezen (Licht/Bewustzijn). We hoeven niets te activeren (ook geen dna), want alles is al actief. Maar we zijn vergeten hoe we hiermee weer verbinding maken en ons ‘innerlijke licht’ weer aan te zetten.
  Vanuit jouw Hartsveld, het Krachtwezen dat jij bent en je (altijd aanwezige) verbinding met het Heelheidsveld, kun je alle thema’s in je  leven waar je verandering in wilt zien, transformeren en herprogrammeren.
  Kom terug contact maken met het prachtige stralende wezen dat jij bent! En ervaar hoeveel liefde en kracht jij Bent. Je kunt jezelf helen..
 • ‘Heel je Hart’ – massage van je gevoelscentrum
  Je hart en borstgebied is het gevoelscentrum van je lichaam. Hier bouwen we vaak veel spanning op door stress of lastige, emotionele situaties in ons leven. Hierdoor gaat ons hart vaak toe, verkrampen onze spieren en ademen we minder goed. De levensenergie kan dan niet meer goed stromen.
  Ik begeleid je om het thema dat deze disbalans veroorzaakt te transformeren. Dit doe je vanuit vanuit je hart. Daarnaast ontvang je een zachte massage* van het borstgebied om spanningen los te laten, je adem weer te verdiepen en je levensenergie weer te laten stromen.
  * Met gebruik van therapeutische etherische oliën en kristallen.
  ……
 • Vrouwen workshop ‘De wijsheid van je Innerlijke Seizoenen – je menstruatiecyclus als life coach & Pad naar Eigen Kracht’
  In het lichaam van de vrouw ligt een ongelooflijke hulpbron: de menstruatiecyclus! Die je een geheel nieuwe kijk, begrip en waardering geeft voor jouw innerlijke vrouwelijke scheppende kracht. En wat hebben we er veel als Vrouw! Deze kennis kan alle facetten van je leven transformeren, waaronder: fysieke- en geestelijke gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling, voorbereiding op zwangerschap, geboorte en moederschap, professionele leven, leiderschap en bewuste-/spirituele leven en creativiteit.
  Dus…op weg naar mooie Innerlijke Kracht! De weg naar meer balans en plezier in je leven!

 • Meidenworkshop ‘Meisje, Vrouw of allebei – ontdek jouw innerlijke kracht en creativiteit via je menstruatiecyclus!
  Speciaal voor jonge meiden die bijna hun eerste menstruatie krijgen, of hebben gehad. Deze workshop gaat over je lijf en waarom je jezelf voelt zoals je voelt. Met interessante weetjes over je innerlijke seizoenen met bijbehorende gevoelens, talenten en mogelijkheden. Om inzicht te krijgen dat menstruatie geen last hoeft te zijn, ook al voelt dat misschien wel eens zo, maar dat het een bron van kracht en wijsheid is. En het zit allemaal in jou!
  We gaan ook leuke creatieve dingen maken en doen! Moeders mogen natuurlijk meekomen (samen geeft steun), maar voor hen is er ook een speciale workshop voor volwassen vrouwen.
 • Interactieve lezingen over ‘de wijsheid van je Innerlijke Seizoenen – je menstruatiecyclus als life coach en Pad naar eigen kracht en balans’
  De lezing duurt 1,5 á 2 uur waarin ook ruimte is voor interactie met de deelnemers (vragen stellen en ervaringen delen = kennis delen).
  Geschikt voor o.a. laatste klas lager onderwijs, middelbare scholen, vrouwenactiviteiten, etc. maar ook juist ook bijeenkomsten waar jongens/mannen aanwezig zijn. De menstruatiecyclus gaat ons allemaal aan, vrouwen én mannen. (kennis delen = begrip, rust en meer plezier voor iedereen).
  Heb je interesse voor een lezing op jouw school, club, groep, etc..? Mail dan naar linda@vleugelhoorn.be
 • Rite van de Baarmoeder – 13th Munay Ki
  Je baarmoeder is jouw krachtplek. Maar het is ook de plek waar je pijn opslaat. Eigen pijn, die van vorige generaties en collectieve pijn van vrouwen. Terwijl het juist een plek van liefde en creatie is… Dit kun je zelf helen in het hier en nu. Door dit te delen met andere vrouwen in dit prachtige ritueel, heel je vanuit eigen kracht je baarmoeder en kom je weer in contact met jouw krachtplek. Sacred Womb Keeper sinds 2014.
  > Ook als je geen baarmoeder meer hebt, is deze Rite zeer waardevol om te doen, want je behoud altijd nog je energetische baarmoedercentrum (zeg maar je blauwdruk)!
  > Ook voor jonge meisjes die nog geen menstruatie hebben gehad is deze Rite geschikt om te doen.
  ..
 • Vrouwencirkel – Samen vanuit Hart-Bewust-ZIJN Lees meer …
 • MIR-Methode – informatiebijeenkomsten Lees meer over de zelfhelende MIR-Methode
 • Creatief HARTelier – creatieve workshops
  Door creatief bezig te zijn maak je terug contact met je eigen innerlijke Bron. Stap in de creatieve flow, ontspan en laat je zorgen los.

  • Create your own life – Ontdek jouw Droomdoel, transformeer obstakels en maak het concreet met je eigen Droombord. Lees meer…
  • Je Binnenste naar Buiten  – Intuïtief schilderen vanuit jouw ZIJN, jouw voelen, jouw essentie. Lees meer…

” Wanneer jij weer bewust aanwezig bent IN je lichaam, en je verbindt met het Licht IN je Hart, het Krachtveld van Creatie,
stap je in het Eenheidsveld waar jij oorspronkelijk vandaan komt en altijd mee verbonden bent.
NU is het moment dat je terug thuis mag komen IN in Jezelf, jouw Oorspronkelijke ZIJN.
Herinner… voel… verbind… en creëer… vanuit het stralende Goddelijke wezen dat jij bent.
En weet dat het er toe doet dat jij hier bent…
Hier en NU op Aarde.”
~ je medereizigster Linda ~